Nieuws Crypto en cryptocurrencies

Hoe muntcontrole op Scrypta te gebruiken om 15000 lyra te verzenden

Hoe muntcontrole op Scrypta te gebruiken om 15000 lyra te verzenden?

Ik stelde mezelf deze vraag nadat ik een probleem had met een in masternode, die, per ongeluk, mijn Masternode had verwijderd en mij schade had berokkend omdat ik enkele dagen de inkomsten niet had ontvangen en ik merkte dat ik een nieuwe 15000 lyra-transactie produceerde om de tx te krijgen en een nieuwe Masternode opnieuw uit te voeren.

Masternode Scrypta Lyra

Zoals we weten, lezen we op hun officiële website, om een ​​Scrypta Lyra-masternode te maken, kost het 15000 Lyra, de Roi is momenteel hoog, maar het gaat omlaag, deze 15000 Lyra moeten in een enkele transactie zitten, van Scrypta Client naar Scrypta Client of van uitwisseling naar de klant.

In mijn geval had ik al van de Exchange naar het mijne gestuurd portemonnee, terwijl ik mijn masternode toch vernietigde, hield ik mijn lyra, maar ik moest nog eens 15000 sturen om nog een tx te krijgen.

Dus ik heb een nieuw adres van mijn cliënt aangemaakt en heb geprobeerd de lyra van mijn oude adres naar het nieuwe te veranderen.

Te grote fout bij het verzenden van Lyra

Het probleem was dit, het verzenden van 15000 lyra naar mijzelf maar naar een nieuw adres veroorzaakte een fout

te groot - Hoe muntcontrole op Scrypta te gebruiken om 15000 lyra te verzenden

Contact opgenomen met de officiële Discord-ondersteuning, zij antwoordden dat de transactie te groot was en dat ik een muntcontrole moest gebruiken.

U moet naar de instellingen van uw portemonnee gaan en deze handmatig inschakelen, als u klaar bent, kiest u de transacties die u wilt verzenden en drukt u op ok.

Wat is muntcontrole?

Het is een tool die verschillende wallet-klanten hebben, waarmee je praktisch de verschillende muntenpakketten kunt kiezen die je hebt ontvangen en ze kunt mixen door alles in één TX te verzenden.

Het is duidelijk een tool die niet elke dag wordt gebruikt en alleen voor bepaalde gevallen was dit er een van.

Video-oplossing

Ik dacht dat deze video zou kunnen helpen

 

Cryptocurrencies kopen? Exchange Binance Binance

Mauro Madonna

Hij is afgestudeerd in Communicatiewetenschappen en Technieken, hij is CEO van Comunicazione Web SRL en beheerder van deze nieuwssite over cryptocurrencies

Laat een reactie achter

Il tuo indirizzo email non Sarà pubblicato. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Terug naar boven knop