Nieuws Crypto en cryptocurrencies

Hoe muntcontrole op Scrypta te gebruiken om 15000 lyra te verzenden

Hoe muntcontrole op Scrypta te gebruiken om 15000 lyra te verzenden?

Ik stelde mezelf deze vraag nadat ik een probleem had met een in masternode, die per ongeluk de mijne had verwijderd Masternode en het had me schade berokkend omdat ik een aantal dagen de inkomsten niet had ontvangen en ik merkte dat ik een nieuwe transactie produceerde voor 15000 lyra om de tx te krijgen en een nieuwe opnieuw uit te voeren Masternode.

Masternode Scrypta Lyra

Zoals we weten, lezen op hun officiële website, om een in masternode van Scrypta Lyra kost het 15000 Lyra, de Roi is momenteel hoog, maar het gaat omlaag, deze 15000 Lyra moeten in één transactie zijn van Scrypta Client naar Scrypta Client of van uitwisseling naar de klant.

In mijn geval had ik al verzonden sinds 'uitwisseling naar de mijne portemonnee, de mijne vernietigen in masternode ik heb echter mijn lyra behouden, maar ik moest nog eens 15000 sturen om nog een tx te krijgen.

Dus ik heb een nieuw adres van mijn cliënt aangemaakt en heb geprobeerd de lyra van mijn oude adres naar het nieuwe te veranderen.

Te grote fout bij het verzenden van Lyra

Het probleem was dit, het verzenden van 15000 lyra naar mijzelf maar naar een nieuw adres veroorzaakte een fout

too large - Come usare il coin control su Scrypta per inviare 15000 lyra

Contact opgenomen met de officiële Discord-ondersteuning, zij antwoordden dat de transactie te groot was en dat ik een muntcontrole moest gebruiken.

Je moet naar de instellingen van jou gaan portemonnee en schakel het handmatig in. Als u klaar bent, kiest u de transacties die u wilt verzenden en drukt u op ok.

Wat is muntcontrole?

Het is een ander hulpmiddel portemonnee klanten moeten in principe de verschillende muntenpakketten die u hebt ontvangen, kiezen en deze mixen door alles in één TX te verzenden.

Het is duidelijk een tool die niet elke dag wordt gebruikt en alleen voor bepaalde gevallen was dit er een van.

Video-oplossing

Ik dacht dat deze video zou kunnen helpen

 

Mauro Madonna

Hij is afgestudeerd in Communicatiewetenschappen en Technieken, hij is CEO van Comunicazione Web SRL en beheerder van deze nieuwssite over cryptocurrencies

Laat een reactie achter

Il tuo indirizzo email non Sarà pubblicato. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Terug naar boven knop